A ja dowiedziałem się, że na raz mogę wysłać SMS do nie więcej niż 20 kontaktów :shock:
Można to zmienić ? Grzebałem w opcjach ale nie znalazłem...
Galaxy Ace 2.
"Pierwszy stopień alarmowy (stopień ALFA według terminologii NATO) ma zastosowanie
w przypadku uzyskania informacji o możliwości wystąpienia zdarzenia o charakterze terrorystycznym lub sabotażowym, którego rodzaj i zakres jest trudny do przewidzenia. Jego wprowadzenie ma charakter ogólnego ostrzeżenia, a okoliczności nie usprawiedliwiają uruchomienia przedsięwzięć zawartych w wyższych stopniach alarmowych. Wszystkie organy administracji publicznej i służby odpowiedzialne za bezpieczeństwo powinny być w stanie wprowadzić i utrzymywać przedsięwzięcia tego stanu alarmowego na czas nieograniczony."
Co to ma znaczyć? Spodziewają się jakiegoś ataku terrorystycznego czy jak?
Freshtimers.pl, czyli mój mały fanpage z samochodami na wielkim Facebooku
...Do mojej żony do pracy przyszedł Bardzo Ważny FAX z Kuratorium, aby zameldować do godziny 10 jak palcówka jest przygotowana do ogłoszenia alarmu, w związku z ogłoszeniem Pierwszego Stopnia Zagrożenia Alarmowego.
Żona pracuje w przedszkolu. :lol:
Poradziłem żeby zameldowały, że starszaki już pobrały maski p-gaz, grupa średniaków została rozlokowana na okolicznych drzewach i prowadzi obserwację przedpola, a zapasy w schronie przeciwatomowym zostały uzupełnione do poziomu wystarczającego na 60 dni.
Maluchy zostały zamknięte w schowku na szczotki, bo od razu chciały się poddać.
nic nie kombinują wczoraj czytałem że wczoraj (albo przedwczoraj ) złapali gościa z dużą ilością materiałów wybuchowych , ogłosili alarm aby wszyscy byli przygotowani w razie jakby coś
Czytać wiadomości czytać panowie
wielkie mi rzeczy, pewnie jakiś rusek na przemyt wiózł i docelowo dali mu zdjęcie gdzie to ma zhandlować, a że stadion tysiąclecia zamienił się w narodowy to już szczegół :lol:
Komentarz